Albert Einstein

Einstein kom på det mest fascinerande vetenskap som till ex hans sätt att spekulera han kom till ex på E=mc².  

Han höll på med en hel del matematiska begrepp och matematiska uppgifter och handlingar. Men avslutade inte de. Den som avslutar det idag vinner Nobelpriset. Än så länge har ingen gjort det. Men en av dem saker Einstein hade fel i var E=mc². Han sa att det var ett oändligt tal men det var det inte men det är mycket. Det var även en grund i att atombomben skapades. Men det var inte Albert Einstein som skapade den eller ens ville skapa den. 

Einstein var född den 14 mars 1879 i Ulm i Tyskland. Han blev ju bara 76år gammal. Albert Einstein dog den 18 april 1955 i Princeton i USA.  Albert sa även att den minsta atom är odelbar men det hade han fel i dagens läge. Med dagens teknologi så finns det betydligt mycket mindre materia där atom består av (positiva) laddade protoner (neutrala) neutroner och (negativa) laddade elektroner. 

Albert Einstein har sagt att han inte trivdes i skolan på grund av dess högpedagogiska lärare. Det håller jag med om som skriver det här. Under hela min skolgång runt hela mitt liv så har det varit flera högpedadgogiska lärare som hjälpt mig, men jag trivdes inte med det samtidigt gjorde jag det och fick min karriär med i dagens läge. Samma med Albert Einstein han tyckte inte om att det fanns så högpedagogiska lärare men han fick sin karriär och blev känd världen över 

Albert Einstein dog av Abdominellt aortaaneurysm den 18 april det var det brusten i blodåder i Princeton, New Jersey, där han hade rum nr 155. Det här rummet, jag som är intresserad av Albert Einstein skulle väldigt gärna gå in dit och besöka det här rummet. Jag har sedan lång tid tillbaka tyckt väldigt mycket om olika citat speciellt Albert Einstein. Här kommer 10 av dem. 

Albert Einstein citat  

Livet är som att cykla-för att behålla balansen måste du fortsätta framåt.  

Jag tänker aldrig på morgondagen. Den kommer tids nog. 

I oredan, finn enkelheten. I disharmonin, finn harmonin. Mitt i svårigheterna finns möjligheterna. 

Den skönaste och djupaste känsla vi kan erfara är förnimmelsen av det hemlighetsfulla. 

Fantasi är viktigare än kunskap. Kunskap är begränsad till det vi redan vet och förstår, medan fantasin omfattar hela världen och allt som vi överhuvudtaget kommer att kunna veta eller förstå. 

Logik tar dig från A till B. Fantasi tar dig vart som helst. 

När vi accepterar våra gränser kan vi passera dem. 

Allting bör göras så enkelt som möjligt – men inte enklare. 

Det enda som stör min inlärning är min utbildning. 

Utbildning är det som finns kvar, när man glömt det man lärde sig i skolan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.