Skilda Världar

Den sändes i totalt sex säsonger med 500 avsnitt på tv4 åren 1996-2002. Det finns totalt 15 volymer dvd-filmer på tv-serien Skilda Världar. I början av serien träffar Daniel tjejen Sandra.  Han blir blixtförälskad i henne och de är kära i varandra tills de får reda på sanningen: de är tydligen tvillingar med varandra.  Serien handlar mest om Daniel. På slutet får han en tjej som heter Frida, hon har en son som heter Jakob. Så finns det ett café som heter Blå valvet där Lillemor jobbar med tjejen som heter Sofie som serien också handlar om.  Min favorit i serien är Daniel Toivonen.  

Jag tycker att det är den bästa tv-serien i världen. Så det finns en till kille som jag gillar, han heter Morgan. Serien handlar också om familjen Bovallius. I den ingår Tom och Harald och Rebecca och Sandra. Tom och Lukas är bästa vänner i nästan hela serien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.