World of Warships

World of Warships är ett gratis spel online-spel med marinkrigföring som tema, producerat och publicerat av Wargaming, efter de tidigare spelen World of Tanks och World of Warplanes. Spelare kan strida mot andra slumpmässigt, tillsammans mot dator styrda fiender eller i ett avancerat uppdrags spelarläge. För de mest skickliga spelarna finns två säsongsbetonade konkurrenslägen tillgängliga.

World of Warships släpptes ursprungligen för Microsoft Windows och macOS 2017. Datorversionen följdes av iOS-mobilspelet med titeln World of Warships Blitz 2018. PlayStation 4 och Xbox One-konsolversionerna, med titeln World of Warships: Legends, följde i 2019.

Spelet lägger mycket fokus på skeppens historia och har representanter från slutet av 1800-talet fram till andra världskriget slut. Och bland dessa finns både dem som seglade på världshaven och dem som bara fanns på skissbordet, fram tills Wargameing bestämde sig för att ge dem nytt liv. Skeppen är indelade i fyra klasser, jagare, kryssare, slagskepp och hangarfartyg, och uppdelade ytterligare efter nation och epok.

//Mattias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.