Publicerad av

I en ljus och trevlig miljö får deltagarna möjlighet att utmana sina sinnen och uppleva spännande aktiviteter i våra olika sinnesstimulerande miljöer. Regnbågen har en hög personaltäthet och ett fokus på kommunikation, delaktighet, självbestämmande och habilitering. Verksamheten passar den med flerfunktionsnedsättning, autism eller som befinner dig på en tidig utvecklingsnivå.

På Regnbågen finns både avslappnande och aktiva miljöer. Här kan deltagarna ligga i bollhav, slappna av i vita rummet eller arbeta motoriskt med pyssel och plastarbeten. Det finns även möjlighet att skapa i snickeriet tillsammans med personal och kollegor. Utöver aktiviteter på Regnbågen erbjuds även uteaktiviteter. Verksamheten åker till Lusthuset i Uppsala. Där finns bland annat ett bubbelbad där deltagarna får möjlighet att utveckla din kroppsuppfattning. På Regnbågen erbjuds deltagarna även att följa med till habiliteringens bad för att sträcka ut kroppen i en rolig och givande miljö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.