Win Win öppnar upp dörrarna!

Win Win är verksamheten för dig som sätter kunder och service i fokus. Här får du möjlighet att arbeta nära kollegor och handledare men också kunder.
Med det optimala läget mitt emot busstation i Heby är butiken ett ansikte utåt för daglig verksamhet. Vi möter du kunder som kommer in för att handla kläder eller egentillverkade skapelser från daglig verksamhet. Med hjälp av en anpassad kassaapparat och handledare på plats har du möjligheten att lyckas i arbetet. Denna verksamheten är en perfekt plats för dig som drömmer att arbeta i butik eller för dig som vill ha erfarenheter från butiksverksamhet med dig senare i livet.

Hur arbetar vi?
Vi arbetar aktivt för att alla deltagare ska utvecklas i stort och smått. Vi arbetar aktivt med genomförandeplaner och mål kring arbetet vilket skapar trygghet och en känsla av att lyckas. Vi erbjuder även gemensamma aktiviteter i andra verksamheter för att skapa varierade, roliga och händelserika arbetsdagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.