Bra appar :-)

Houseparty

Houseparty är en app där man chattar flera stycken man pratar med varandra och ser varandra på skärmen. Appen lanserades 2016 och blev känd snabbt. Houseparty är gruppvideochatten där du kan vara tillsammans med upp till åtta personer samtidigt. Appen gör det enkelt att ta kontakt ansikte mot ansikte och aviserar dig när dina vänner är ”inne i huset” och redo att chatta så att du kan kasta dig rätt in i konversationen. Samma sak händer när du öppnar appen! Dina vänner får veta att du är inne i appen och redo att chatta så att de kan hänga med dig (… eftersom obesvarade telefonsamtal är så förra året). Houseparty är det näst bästa efter att hänga tillsammans i verkliga livet. Träffa dina vänner oftare på Houseparty.

 

 

Periscope

I periscope kan man sända live och samla på följare samt följa folk man tycker gör bra live videor. När man sänder live kan folk lika med hjärtan man samlar också på hjärtan. Periscope lanserades första gången 2015. Med Periscope kan du sända och utforska världen genom livevideo.
Se var de senaste nyheterna kommer ifrån, besök en ny plats eller träffa folk och dela intressen – allt i realtid.

Bildresultat för periscope

 

Tinder

Tinder är en platsbaserad dejtingapp (via Facebook) som underlättar kommunikation mellan ömsesidigt intresserade användare att chatta om de matchas. Tinder grundades av Sean Rad, Jonathan Badeen, Justin Mateen, Joe Munoz, Dinesh Moorjani och Whitney Wolfe och lanserades 2012. Tjänsten ägs av IAC Tinder är en ”swipe”-app där användare använder en svepande rörelse för att välja mellan bilder från andra användare. Om man drar åt höger på en bild, finns potentialen att man matchar med någon, men om man drar åt vänster på en bild fortsätter man till nästa användare. Tinder finns tillgänglig för smartphones på både IOS samt Android.

Genom att använda GPS-funktionen i mobilen kan Tinder koppla ihop användare genom deras geografiska position

Bildresultat för tinder

 

 

Askfm

Askfm är en app där man ställer frågor till någon och personen som äger kontot svarar på frågorna. Man kan välja att skriva anonymt eller öppet och ställa frågor.

Bildresultat för askfm

 

 

Snapchat

Snapchat är en fotodelnings– och multimediaapp för smartphones, lanserad 2011 och skapad av Evan Spiegel, Bobby Murphy och Reggie Brown när de var studenter på Stanford University. Användare kan ta bilder eller spela in videoklipp och sedan lägga på filter, stickers, text eller rita på dem. Dessa kallas ”snaps” och kan sedan skickas till vänner eller läggas upp på användarens ”story”. Användaren kan välja hur länge mottagare kan visa deras snaps, mellan 1 och 10 sekunder, varefter bilden försvinner från mottagarens skärm såvida denna inte valt att ta en skärmdump. Om bilden inte visats för mottagaren sparas den i trettio dagar innan den försvinner. I juni 2017 släppte Snapchat en ny funktion vid namnet ”Snap map” där man kan se var sina vänner befinner sig. Företaget har en värdering på 10–20 miljarder amerikanska dollar, vilket motsvarar 80–160 miljarder svenska kronor. Snapchat har nobbat uppköpsförsök från både Facebook och Google. Snapchat är särskilt populärt bland ungdomar och att använda tjänsten har blivit ett verb; ”snapa”.

Bildresultat för snapchat

 

 

Runescape mobile

Runescape mobile är en mobil version av runescape. Man kan spela runescape på datorn. Runescape finns i oldschool och newschool versioner. Det finns bara oldschool i mobilen andledning vet jag inte varför det är bara oldschool. Oldschool är gamla versionen av runescape och newschool nya. Runescape är en riddar spel och är väldigt roligt. Ni borde testa spela det otroligt bra spel. Desto tidigare man börjar spela detta spelet desto roligare blir det men detta spelet är beroendeframkallande så var försiktig jag har varnat dig. Glöm inte göra dina läxor och spela med måtta. Ett tag hade jag problem med det men jag lyckades komma ur beroendet av spelet. Jag började spela mindre och mindre och fokusera mer på skolan.

Bildresultat för Runescape mobile logo

//Rodi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.