Saras drömmen!

Vill fortsätta sova och drömma om något varmt och fint och om vänner och familj och allt som är underbart. Men så vaknar man upp igen och allt försvann nu är det bara mörkt och kallt allt det varma och underbara är borta. Man längtar tillbaka till drömmen och värmen igen önskar att det alltid kunde vara så. Men drömmar är bara drömmar och ingen verklighet men man önskar att det kunde vara så att det inte fanns nå mörker och ingen kyla bara värme och glädje och kärlek överallt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.